Dokazali su svima da su u krivu: To je tenis 22. stoljeca

Trener Marina Cilica, Goran Ivanisevic, koji je prije Ciliceva trijumfa na US Openu bio jedini Hrvat s osvojenim 'Grand Slamom' naslovom u muskoj konkurenciji s osvojenim Wimbledonom iz 2001.

9.9.2014.
20:35
VOYO logo

"Nakon Marinove pobjede u finalu preplavile su me iste emocije kao i nakon sto sam ja osvojio Wimbledon. To su veliki uspjesi. Ja samo osvojio 'Grand Slam' kao igrac, sada sam pomogao Marinu kao trener da on osvoji svoj Mount Everest. Sve u svemu, ponosan sam na njega, na nacin na koji igra, da mu se cijeli svijet divi na igri i to u zadnja tri meca, to je tenis 22. stoljeca".

Pobjedom u New Yorku Cilic je stigao na deveto mjesto na ATP ljestvici cime je izjednacio svoj najbolji plasman u karijeri, dok je na ljestvici na kojoj se racunaju samo rezultati u ovoj kalendarskoj godini sjajan peti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lijepo je gledati te brojke renkinga, ali uvijek smo mi pricali da je to najmanje vazno. Vazno je kako on igra. kako pristupa igri i kada bude to radio kao sada, renking ce doci. Marin je vec bio deveti, ali tada mozda nije bio niti spreman biti deveti, od tog je momenta samo klizio dolje. Sada je dobio drugu sansu i mislim da sada vise nece niti izaci iz prvih 10. Davno sam ja vec govorio kako je on igrac za biti medu prvih pet, ljudi su me cudno gledati i nisu mi vjerovali, a sada smo im dokazali da su bili u krivu", dodao je Ivanisevic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo