BORNA ĆORIĆ ODIGRAO JE SJAJAN MEČ USPRKOS VIROZI, NO NIJE SE HTIO IZVLAČITI: / 'Nadam se da ću biti spreman za srijedu'

Image
Foto: Profiemedia

U utorak se sastaju Španjolska i Rusija, a u zadnjem susretu u skupini Hrvatska, koja brani naslov pobjednika Davis Cupa, u srijedu će igrati protiv Španjolske

18.11.2019.
22:04
Profiemedia
VOYO logo

Hrvatska teniska Davis Cup reprezentacija izgubila je od Rusije u susretu prvog kola B skupine završnog turnira novog formata Davis Cupa.

Nakon što je u prvom meču Borna Gojo, 21-godišnji debitant u našoj teniskoj reprezentaciji, poražen od Andreja Rubljova sa 3-6, 3-6, u drugom meču je naš prvi reket Borna Ćorić izgubio od Karena Hačanova 7-6 (4), 4-6, 4-6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić je dobro otvorio meč, dobio je prvi set, nažalost u nastavku meča ostao je bez snage nakon nedavne viroze i Hačanov je okrenuo rezultat u svoju korist.

"Prvi set sam igrao super tenis, iznenadio sam samog sebe. Mislim da sam u drugom setu isto bio bolji, poslije mi je pala snaga i nisam mogao. Ne želim se izvlačiti na neke stvari, bilo je dosta toga zadnjih tri i pol tjedna, nadam se samo da ću biti spreman za srijedu. Žao mi je zbog drugog seta, mislim da sam imao meč u kontroli, dva, tri poena su odlučila", rekao je Borna nakon meča za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HAČANOV I VIROZA SLOMILI BORNU ĆORIĆA: /

Rusi u dva meča 'nokautirali' Hrvatsku

Image
HAČANOV I VIROZA SLOMILI BORNU ĆORIĆA: /

Rusi u dva meča 'nokautirali' Hrvatsku

U srijedu sa Španjolcima

U našoj skupini je i Španjolska, koju predvodi prvi tenisač svijeta Rafael Nadal. U utorak se sastaju Španjolska i Rusija, a u zadnjem susretu u skupini Hrvatska, koja brani naslov pobjednika Davis Cupa, u srijedu će igrati protiv Španjolske.

Na finalnom turniru Davis Cupa u Madridu sudjeluje 18 reprezentacija podijeljenih u šest skupina, a u četvrtfinale će se plasirati pobjednici skupina i dvije najbolje drugoplasirane reprezentacije. Četvrtfinale je na rasporedu u četvrtak i petak, dan kasnije je polufinale, a u nedjelju, 24. studenoga, je finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo