SARAČEVIĆ I VORI NAJAVILI POLUFINALE SEHA LIGE PROTIV CELJA: / 'Očekuje nas nešto sasvim drugačije'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

"Nama nedostaju Hrstić i Vuglač što je objektivno hendikep, ali smatram da su moji suigrači spremni i da možemo uz malo sreće izboriti toliko željeno finale natjecanja", rekao je Vori

13.4.2018.
11:53
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Rukometaši PPD Zagreba u petak će od 20:15 igrati polufinalu utakmicu završnog turnira Seha lige u makedonskom Skoplju. Utakmicu protiv slovenskog Celja najavio je trener Zlatko Saračević:

"Naš osnovni cilj je bio da i sedmu godinu u nizu izborimo plasman na završni turnir SEHA lige. Ovo su zaista četiri najkvalitetnije ekipe u natjecanju. Što se nas tiče smatram da smo kroz cijelu sezonu igrali dobro i da smo zasluženo danas ovdje u Skoplju. U petak nas očekuje jedna izuzetno teška utakmica s protivnikom s kojim već tradicionalno vodimo teške i gotovo uvijek neizvjesne bitke. Rekao bih da su šanse u petak 50:50", poručio je hrvatski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Igraju moderan rukomet'

Utakmicu je najavio i Igor Vori:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slažem se s onim što je trener rekao i očekujem jednu jako tešku utakmicu. Igrali smo s Celjem dva puta ove sezone i nismo u tim dvobojima poraženi, ali mislim da nam je najbolje zaboraviti na sve što je bilo ranije jer nas u petak očekuje nešto sasvim drugačije. Celje je jedna mlada i poletna ekipa, imaju kvalitetnog trenera i igraju brz i moderan rukomet. Nama nedostaju Hrstić i Vuglač što je objektivno hendikep, ali smatram da su moji suigrači spremni i da možemo uz malo sreće izboriti toliko željeno finale natjecanja", rekao je Vori za službene stranice kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo