VIDEO: / Ma koji Messi! Pogledajte tko je pravi gazda u Barçi!

Kako je moguće da Barcelonina svlačionica puna zvijezda funkcionira tako skladno i bez svađa koje su česte u Realu? Zato što se zna tko je glavni.

31.1.2013.
10:52
VOYO logo

Barcelona nije ista momčad kad igra bez kapetana Carlesa Puyola, a koliko legenda španjolskog nogometa znači za katalonsku momčad pokazalao se i u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa kralja s Realom u Madridu ove srijede. Utakmica je završila 1:1, a Puyol je odigrao još jednu maestralnu partiju i jedan je od najzaslužnijih što Ronaldo i društvo nisu zabili još koji gol uz popriličan broj velikih prilika.

Messi je možda najbolji na svijetu, ali u nekoliko se situacija pokazalo tko je pravi gazda u Barçi. Kamere su tako ulovile zanimljivu situaciju kod jednog kornera Reala, kada je Gerard Pique, također jedna od velikih zvijezda Barcelone, pronašao upaljač na travnjaku i htio ga predati glavnom sucu, kako bi dobio nešto vremena i pojadao se na loš tretman na San Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je Puyol shvatio njegovu namjeru, istrgnuo mu je upaljač iz ruke i bez puno priče bacio pored gola, a Shakirinog dečka kao nekog juniora poslao na igrača kojeg treba čuvati prilikom izvođenja kornera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo