VELIKI ŠOK ZA JUVENTUS I ALLEGRIJA: / Mandžukić se ozlijedio na treningu i neće igrati u derbiju protiv Napolija

Image

Mario Mandžukić ozlijedio je list lijeve noge na današnjem treningu i neće konkurirati za sastav za veliki derbi protiv Napolija.

30.11.2017.
18:44
VOYO logo

Gonzalo Higuain bio je na operaciji prsta ovoga tjedan i unatoč tome otputovao je u Napoli gdje će Stara dama sutra od 20:45 igrati veliki derbi.

Ozljeda Higuaina nije previše zabrinjavala navijače Juventusa jer znali su da imaju Mandžukića, no danas ih je dočekao veliki šok. Hrvatski napadač osjetio je bolove u listu lijeve noge i neće biti spreman za utakmicu. Osim njega, utakmicu će propustiti i Benedikt Howedes koji je osjetio probleme s desnom preponom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, dobre vijesti za Allegrijevu momčad je povratak nekoliko igrača nakon ozljeda, a to su Federico Bernardeschi, Juan Cuadrado i Giorgio Chiellini, prenosi Football Italia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je momčad s kojom će trener Juventusa Max Allegri pokušati doći do vrijednih bodova: Buffon, De Sciglio, Chiellini, Benatia, Pjanic, Khedira, Cuadrado, Marchisio, Higuain, Dybala, Douglas Costa, Alex Sandro, Matuidi, Barzagli, Pinsoglio, Asamoah, Szczesny, Rugani, Sturaro, Bentancur, Bernardeschi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo