TREĆI TRENER U SEZONI: / Trener koji je Dinamu donio dvostruku krunu preuzeo Istru

Image

Nogometaši Istre 1961 dobili su i trećeg trenera ove sezone, momčad je nakon Gorana Tomića i Darka Raić-Sudara, koji je na klupi "zeleno-žutih" bio samo priveremno rješenje, preuzeo Marijo Tot.

30.12.2016.
14:34
VOYO logo

Nekadašnji igrač zaprešićkog Intera i Celja, u trenerskoj karijeri može pohvaliti osvojenom dvostrukom krunom s Dinamom. Bio je pomoćnik Vahidu Halilhodžiću koji je smijenjen u svibnju 2011. godine pa je Tot do kraja prvenstva vodio momčad te osvojio i Kup Hrvatske u finalu protiv Varaždina.

U HNL-u je nakon toga vodio i Lokomotivu, ali je smijenjen nakon četiri mjeseca, a na početku karijere bio je pomoćni trener Srećku Juričiću u Rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radio u Kini

Četrdesetčetverogodišnji stručnjak radio je i u Kini gdje je vodio kineskog superligaša Changchun Yatai i Harbin Yiteng.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Davno sam se vratio iz Azije, to je za mene otvorena priča, ali ne sada, jer imam velike planove s Istrom. Volio bih u Puli ostati što dulje. Želimo se podići u drugom dijelu sezone, a dogodine od samog početka prvenstva bili spremni za ozbiljniji rezultat", izjavio je Tot za Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo