UZALUDAN TRUD / Spremali sabotažu Gvardiolu, Kovačiću i društvu: Englezi otkrili da im nije uspjela

Image
Foto: Profimedia

Iako Arsenal nema sve u svojim rukama, njihovi najžešći navijači odlučili su povećati šanse svome klubu, noćnom sabotažom. Naime po internetu kruže snimke gdje Arsenalovi ultrasi u dva ujutro pale vatromet ispred hotela u kojemu su po neslužbenim informacija trebali odsjesti igrači Manchester Cityja

14.5.2024.
13:35
Profimedia
VOYO logo

U utorak u Londonu od 21 sat na Tottenham Hotspur stadionu, odigrat će se zaostala utakmica 34. kola Premier lige između Tottenhama i Manchester Cityja.

Image
ŠTO ĆE IZABRATI /

Španjolski mladići moraju birati između Hrvatske na Euru i OI u Parizu?

Image
ŠTO ĆE IZABRATI /

Španjolski mladići moraju birati između Hrvatske na Euru i OI u Parizu?

Ulozi će večeras biti veliki jer je Tottenham još u igri za mjesto u Ligi prvaka sljedeće sezone, a Građani, koji se bore za naslov, imaju priliku preskočiti Arsenal prije zadnjega kola i tako sve imati u svojim rukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal nema taj luksuz i neće odlučivati sami o sebi već moraju navijati za najljućeg rivala koji im je prema smatranjima mnogih zadnja nada za osvajanje naslova u povijesnoj sezoni gdje su ostvarili najveći broj pobjeda otkako je Premier lige. Trenutačno su Topnici na 27 pobjeda, a u zadnjem kolu protiv Evertona na Emiratesu love brojku od 28.

Iako Arsenal nema sve u svojim rukama, njihovi najžešći navijači odlučili su povećati šanse svome klubu, noćnom sabotažom. Naime po internetu kruže snimke gdje Arsenalovi ultrasi u dva ujutro pale vatromet ispred hotela u kojemu su po neslužbenim informacija trebali odsjesti igrači Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, sabotaža nije uspjela jer se igrači Manchester Cityja nisu nalazili u hotelu, nego će putovati direktno na utakmicu sezone koju će pratiti i Aston Villa jer još nije osigurala četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka, a to će učiniti ako dvoboj završi neodlučeno ili Manchester City pobijedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo