SOUDANI NAPUSTIO DINAMO NAKON PET GODINA: / Modri prodali najboljeg igrača slavnom engleskom klubu

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Soudani odlazi nakon sezone u kojoj je s plavima osvojio dvostruku krunu, a sada će igrati za nekadašnjeg dvostrukog osvajača europskog Kupa prvaka.

29.6.2018.
20:59
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji stranac u povijesti GNK Dinamo El Arabi Hilal Soudani odlazi iz Dinama nakon pet godina u modrom dresu. Karijeru će nastaviti u engleskom klubu Nottingham Forestu, priopćio je klub na službenoj stranici.

"U ime GNK Dinamo zahvaljujem se našem Soudaniju na prekrasnih pet godina. Na golovima i trofejima koje je donio u plavom dresu. Veliko mu hvala na europskim rezultatima u kojima je Soudani bio važan čimbenik a koji su prometnuli GNK Dinamo u ponajbolji nogometni kolektiv u ovom djelu Europe. Nažalost, danas smo stigli na kraj našeg zajedničkog puta", poručio je predsjednik Uprave Igor Kodžoman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Soudani je u punih je pet godina u maksimirskom klubu osvojio četiri naslova prvaka Hrvatske, tri Kupa i Superkup, dvaput s plavima igrao u skupinama Lige prvaka, dvaput u skupinama Europske lige... Kako navode Modri golom u petoj minuti produžetka nezaboravne utakmice u Salzburgu u playoffu lansirao je Dinamo u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Soudani odlazi nakon sezone u kojoj je s plavima osvojio dvostruku krunu, postao najbolji strijelac Prve HNL, a u izborima Hrvatskoga nogometnog saveza kao i Udruge Nogometni sindikat proglašen najboljim igračem lige. U anketi tportala je na kraju kalendarske 2017. godine bio i dobitnik nagrade za najboljeg igrača u izboru kapetana svih 10 prvoligaških klubova.

Modri su navodno na Alžircu zaradili nešto više od dva milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo