ŠIMUNOVIĆ NAPUŠTA CELTIC? / Bivši Dinamov stoper za devet milijuna eura seli u Premier ligu

Image

Šimunović je prije nekoliko mjeseci došao u fokus hrvatskih medija nakon što je odlučio igrati za BiH.

31.12.2017.
18:43
VOYO logo

Bivši stoper Dinama Jozo Šimunović mogao bi ovog siječnja napustiti Celtic, klub u kojeg je stigao iz Zagreba 2015. godine. Britanski Daily Mail tvrdi da će škotski velikan prodati bosanskohercegovačkog reprezentativca engleskom premierligašu Burnleyu za devet milijuna eura. Zamjenu su mu već pronašli u Dundeeju gdje za život zarađuje Jack Hendry. Dvadesettrogodišnji branič ove je sezona ubilježio 12 nastupa u svim natjecanjima.

Odabrao BiH

Šimunović je, inače, prije nekoliko mjeseci došao u fokus hrvatskih medija nakon što je odlučio igrati za BiH. Bivši Dinamov nogometaš i aktualni član Celtica rođen je u Zagrebu i dosad je igrao za sve mlade hrvatske reprezentacije, no među seniorima nije dobio priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Istina je, odlučio sam igrati za Bosnu i Hercegovinu. Moji roditelji, moj djed i baka, svi su iz BiH. Kontaktirao me izbornik Mehmed Baždarević i nakon prvog razgovora dao mi je vremena da razmislim. Nakon toga sam razgovarao sa svojom obitelji i odlučili smo da igram za BiH. Poslije toga sam ponovno u nekoliko navrata razgovarao s Baždarevićem i donio definitivnu odluku da obučem dres BiH”, rekao je svojevremeno Šimunović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo