POSLIJE POLJUDSKE SVASTIKE: / Bugari umjesto na Poljud dolaze u Maksimir

Image
Foto: AFP

Kvalifikacijska utakmica za odlazak na EURO 2016. Hrvatska - Bugarska igrat će se 10. listopada na stadionu u Maksimiru, a ne u Splitu.

31.7.2015.
19:26
AFP
VOYO logo

Iako je i nakon incidenta s iscrtanom svastikom na poljudskom travnjaku na utakmici protiv Italije, HNS ostao pri odluci da se igra u Splitu, UEFA je "presjekla" i osim kazne od 100.000 eura i boda minusa, naredila da se sljedeće dvije utakmice u kvalifikacijskom ciklusu igraju bez gledatelja, ali ne mogu igrati u Splitu.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker u petak je bio vrlo zaposlen, osim sastanka s Klubom navijača Uvijek vjerni, podnio je izvješće pred Izvršnim odborom nacionalnog nogometnog saveza o trogodišnjem radu. Bila je to prilika da se Šuker pohvali članstvom u Izvršnom odboru UEFA-e, kao i imenovanjem predsjednika Komisije za nogomet te dopredsjednikom Komisije za marketing.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za igrališta u Slavoniji 1,2 mil. eura, milijun za Rujevicu

Brojke su na strani HNS-a koji je prikupio više od 1.200.000 eura za obnovu igrališta u Slavoniji, a s milijun eura sudjelovao je u izgradnji novog kampa NK Rijeka na Rujevici. Sveukupna pomoć Saveza za nogometnu obitelj u razdoblju od 2012. do 2015. godine iznosila je 26.462.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo