Pogledajte kakva opasnost prijeti Vatrenima: Nije on nikakav Svetac!

Graziano Pelle (29) novo je ovoljetno pojačanje Premierligaša Southamptona u čije je redove stigao iz Feyenoorda za "samo" 8 milijuna funti.

30.10.2014.
17:06
VOYO logo

Pelle je ponovo našao put do suparničke mreže sinoć u utakmici engleskog Liga kupa protiv Stokea, a njegov je kasni gol bio pobjednički za konačnih 3:2. Svetac

Odapeo je s nekih 20-ak metara snažno desnicom, a njegov udarac nije mogao ukrotiti Stokeov vratar Begović. Pelleova statistika u posljednje tri sezone uistinu je impresivna. Naime, ovaj 29-godišnjak je sezone 2012/13 postigao 29 golova za Feyenoord u 34 utakmice u svim natjecanjima, a sezone 2013/14 zabio je 26 golova u 33 utakmice u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove je sezone za Southampton zabio devet golova u 12 utakmica, a njegovu sjajnu formu nije propustio primjetiti niti talijanski izbornik Antonio Conte, pa je tako Pelle debitirao u kvalifikacijskom susretu za Euro 2016. godine protiv Malte i postigao je jedini pogodak na spomenutoj utakmici.

//www.youtube.com/embed/p7RTRin6OxY

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je Italija sljedeći suparnik Hrvatskoj u kvalifikacijskoj skupini H 16. studenog u Milanu, a hrvatski će braniči itekako morati obratiti pozornost na Pellea ukoliko mu se ukaže prilika za igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo