On razvaljuje: 'Nitko mu ne može oduzeti loptu'

Šestogodišnji sin bivšeg nogometaša engleskog Premierligaša Tottenhama, Steffena Iversena, doveden je u omladinski pogon Spursa unatoč činjenici da je mlađi od svih tri godine.

31.1.2012.
17:05
VOYO logo

Joey James Iversen već pokazuje tatine gene zbog kojih je pozvan u omladinski pogon kluba s White Hart Lanea. Iversen "junior" će s mladom momčadi Tottenhama trenirati jednom tjedno sve dok, ako se pokaže kao dovoljno dobar, ne bude dovoljno star da potpiše ugovor.

Iako će mnogi odmah pomisliti da je tatica sredio sinu "transfer" u Tottenham, tome nije tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Skaut je otkrio Joeyja sasvim slučajno. Nije znao da mi je to sin ", rekao je Steffen (35) za Aftenbladet.

"Bio je u blizini Joeyjeve škole kada je vidio nekog klinca koji razvaljuje ostale. Nedugo nakon toga smo primili e-mail od škole u kojem je pisao broj od menadžera kojeg bi trebali kontaktirati. Isprva smo mislili da je riječ o šali", ispričao je Iversen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joeyjeva majka Anna smatra da je njen sin rođeni napadač.

"Kada je igrao s dječacima svojih godina nitko mu nije mogao oduzeti loptu. Njegova momčad bi pobijedila s 5:0 i on bi postigao svih pet golova. On je visok za svoje godine i ima dobru muskulaturu. Zato igra sa starijim dečkima", rekla je Anna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Steffen Iversen igrao je za Spurse od 1996. do 2003. godine te je u 138 utakmica postigao 41 pogodak. Za Norvešku je, još uvijek aktivni reprezentativac, u 79 susreta postigao 21 pogodak. Trenutno igra u "krvniku" Manchester Uniteda u četvrtfinalu Carling Cupa (2:1) - Crystal Palaceu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo