I s 34 na leđima Olić oduševljava njemačke stručnjake

Image
Foto: AFP, CHRISTIAN CHARISIUS

Olić je u 69. minuti susreta zabio za 1:1, a potom je u pretposljednjoj Brazilac Naldo donio sva tri boda Vukovima, koji se sada nalaze na jedno mjesto udaljeni od kvalifikacija za Ligu prvaka u narednoj sezoni.

31.3.2014.
12:42
AFP, CHRISTIAN CHARISIUS
VOYO logo

Olić (34) je u sklopu 28. kola njemačke Bundeslige postigao izjednačujući pogodak za svoj Wolfsburg, u preokretu koji je kreirala domaća momčad. Olić je u 69. minuti susreta zabio za 1:1, a potom je u pretposljednjoj Brazilac Naldo donio sva tri boda Vukovima, koji se sada nalaze na jedno mjesto udaljeni od kvalifikacija za Ligu prvaka u narednoj sezoni.

Olić je za svoj nastup (svih 90 minuta) dobio od Kickera ocjenu 2.5 (1 najbolja, 6 najlošija), dok je njegov reprezentativni kolega Ivan Perišić, koji je igrao do 77. minute, zaradio slabih 4.5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Mandžukić je susret u kojem je njegov Bayern remizirao kod kuće protiv Hoffenheima započeo na klupi za pričuve, no zato je u poluvremenu zamijenio njemačkog reprezentativca Marija Götzea. Kicker nije bio previše impresioniran Super Mariom, koji je za 45 minuta na travnjaku zaradio ocjenu 4.5.

Podsjetimo, Bayern je i uoči ovog minulog kola osigurao naslov prvaka Bundeslige, a hrvatski je reprezentativac i dalje vodeći na ljestvici najboljih strijelaca sa 17 pogodaka. Olić ih, spomenimo, ima 10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo