Modrić pronašao krivca za neuspjeh Reala

Luka Modrić je u razgovoru za Marcu napravio 'inventuru' 2013. godine te izrazio nadu da će se Real u sljedećoj godini okititi trofejima.

27.12.2013.
18:26
VOYO logo

"Za mene osobno je 2013. godina bila dobra. Stvari su 'sjele' na svoje mjesto nakon onog gola na Old Traffordu i pobjede u Kupu protiv Barcelone. Mislim da je našoj momčadi nedostajalo sreće i da smo zato ostali bez trofeja. Siguran sam da će 2014. biti bolja", rekao je Modrić i dodao:

"Sada sam u sjajnoj formi, a ključno je to što sam odradio pripreme. Jako je važno i to što imam podršku trenera, zato i igram bolje. Imam i sjajan odnos s navijačima. Uvijek su uz mene i to mi jako olakšava situaciju. Morali bi osvojiti deseti europski naslov zbog njih, zaslužili su to", smatra Modrić koji je presretan što trenira s velikanima poput Carla Ancelottija i Zinedinea Zidanea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ancelotti je sjajan trener i ima apsolutno povjerenje u mene. Zizou nam stvarno puno pomaže. Prekrasno je raditi s njim, od njega stvarno možete jako puno naučiti. Nakon treninga ostajemo s njim i vježbamo šuteve. Zaista je sjajan čovjek", kazao je hrvatski veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo