VIDEO: / Osporavani Vatreni odjednom postao junak slavnog kluba

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren prometnuo se u junaka večeri u dvoboju osmine finala engleskog Liga kupa.

29.10.2014.
8:43
VOYO logo

Redsi su pred svojim navijačima bili na rubu ispadanja budući da su od 65. minute gubili s 1:0 nakon pogotka Marvina Emnesa. No, u završnim je minutama uslijedio veliki preokret: najprije je u 86. minuti na asistenciju Fabija Borinija izjednačio Mario Balotelli, a onda je na scenu stupio Lovren.

Iz slobodnog udarca s lijeve strane nabacio je Philippe Coutinho, a Lovren se iz drugog plana ubacio na drugu stativu i glavom smjestio iza leđa Gerharda Tremmela, te uveo Liverpool u četvrtfinale. Gosti su u tim trenucima igrali s igračem manje budući da je tri minute ranije crveni karton dobio Federico Fernandez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Spomenimo da je dalje prošao i Chelsea koji je, teže od očekivanog, slavio u gostima kod Shrewsbury Towna s 2:1. Bluesi su poveli u 48. minuti preko Didiera Drogbe, ali su se domaći vratili u 77. minuti pogotkom Andrewa Mangana. Ipak, samo četiri minute kasnije je presudio autogol Jermainea Grandisona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo