Gore ne može: Evo što se događa bivšem dinamovcu!

Iznimno loše ocjene za nastup u 23. kolu Bundeslige u Kickeru dobila su dvojica hrvatskih nogometaša – Milan Badelj i Mateo Pavlović.

25.2.2013.
11:55
VOYO logo

HSV je teško poražen na gostovanju kod Hannovera (5:1), a prema Kickeru je za to, uz vratara Renea Adlera, najzaslužniji bio naš Badelj. Njemački magazin, podsjetimo, dijeli ocjene od najbolje jedinice do najgore šestice, a upravo je tu nesretnu šesticu dobio hrvatski reprezentativac.

Kicker navodi da Badelj kao defenzivni veznjak u HSV-ovom sustavu ''dijamant'' ostavlja prevelike rupe, ali i da u konstrukciji igre već mjesecima griješi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo malo bolju ocjenu od Badelja dobio je Mateo Pavlović (5,5). Donedavni branič Zagreba je napokon debitirao za Werder, ali u vrlo teškim okolnostima. Ušao je u igru na startu drugog poluvremena na gostovanju kod nezaustavljivog Bayerna. U tim su trenucima Bavarci već vodili 2:0, a Werder je imao igrača manje. Pavlović je već u 49. minuti dopustio Mariju Gomezu da mu pobjegne i asistira za 3:0, a samo dvije minute kasnije je momčad iz Bremena primila i četvrti pogodak.

Kicker piše da je posljednji igrač koji je imao takvu premijeru, s dva primljena pogotka u prvih šest minuta nastupa u Bundesligi, bio Christian Rahn u svibnju 1997.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=CU7XrfGbXg8NHzyW
szólj hozzá: Hannover 5-1 Hamburger ,Bundesliga (23)

Osim Badelja i Pavlovića, jedini ocijenjeni hrvatski nogometaš u 23. kolu bio je Ivica Olić. Njegov je Wolfsburg odigrao 1:1 u gostima kod Mainza. Olić je igrao do 34. minute, a tada je zbog isključenja Madlunga, morao prepustiti svoje mjesto obrambenom igraču Simonu Kjaeru. Dobio je ocjenu 3,5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo