Ponovno 'napao' Davora Šukera: 'Doživljavaju li oni vlastitu državu?'

Splitski gradonačelnik Ivo Baldasar s oduševljenjem je prihvatio ideju da Hrvatska nogometna reprezentacija u sklopu kvalifikacija za EURO 2016. godine utakmicu s Italijom odigra na Poljudu.

27.2.2014.
11:03
VOYO logo

"Kako ne. Pa to će biti fantastična priredba, Split ima predivan stadion i još bolju publiku, bila bi nam čast da reprezentacija tu utakmicu igra u Splitu", kazao nam je gradonačelnik. Poljud je našoj reprezentaciji uvijek otvoren. Spremni smo ugostiti bilo koju utakmicu naše reprezentacije, a ova s Italijom nam je zbog renomea protivnika svakako najzanimljivija", rekao je Baldasar.

Ipak, kočnica toj ideji, kao i svakoj koja dolazi iz Splita, je vodstvo HNS-a. Baldasar napominje kako se Šuker i društvo i dalje ne javljaju na ideju o kandidaturi Split da bude jedan od organizatora EP 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I dalje nam se ne javljaju. A opet smo ih zvali. Totalno ignoriranje. Takvim ponašanjem se postavlja pitanje je li doživljavaju oni u HNS-u uopće vlastitu državu!", oštro poručuje Baldasar i napominje:

"Ali je razdvajam ljude iz HNS-a i reprezentaciju. To nisu iste stvari, reprezentacija je uvijek dobrodošla", zaključio je razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo