TRENUTAK KOJI JE SVE ZGROZIO: / Mladi borac nakon meča davao izjavu i onda mu je krv krenula na usta

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Mladi MMA borac, 21- godišnji Paddy Pimblett, u središtu je pisanja medija i zanimanja zbog trenutka koji je sve zgrozio.

14.11.2016.
9:40
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Naime, Pimblett je odradio pet teških rundi protiv bivšeg UFC borca Juliana Erosa na Cage Warriors Unplugged i slavio jednoglasnom odlukom sudaca (48-47, 48-47, 49-46), tako zadržavši pojas prvaka. Borba je bila održana u Parku Kraljice Elizabete u Olimpijskom Parku u Londonu.

OTKRIVENA VELIKA ISTINA O SITUACIJI O KOJOJ BRUJI ČITAV BORILAČKI SVIJET: Mislilo se da provocira Alvareza, ali nije tako

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Publika je mogla uživati u sadržajnoj borbi i talentiranosti Pimbletta koji, unatoč pobjedi, dobio propisne batine. Posebno u trećoj rundi borbe kad je Eros pogodio u glavu Pimbletta "letećim" koljenom, javlja portal Joe.co.uk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eros je mogao završiti borbu, ozbiljno je tim udarcem i još ranije s nizim njih uzdrmao svog protivnika, ali je prvak preživio i slavio. No, jedna situacija nakon borbe sve je zabrinula. Naime, za vrijeme davanja izjave u kavezu nakon meča, Pimblett se u jednom trenutku okrenuo i iz usta izbacio veliku količinu krvi. Svi su se zgrozili, a trenutak su zabilježile i kamere te je sve vrlo brzo osvanulo na društvenim mrežama.

Jedan dio pratitelja ovog sporta smatra kako je Eros bio bolji borac i da je pokraden, što se može vidjeti i u komentarima s Twittera. Dokaz tome mogla bi biti i ova situacija iz kaveza za vrijeme davanja izjave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo