ŠUT ZA POBJEDU KOJI JE RASTOPIO AMERIČKA SRCA: / Wade briljirao na susretu, a bio je nadahnut zbog posebnog razloga

Image
Foto: Screenshot Youtube

Legendarni bek odigrao je sjajnu utakmicu

28.2.2018.
15:14
Screenshot Youtube
VOYO logo

Philadelphia 76ers Darija Šarića sinoć su poraženi u gostima, bolji od njih su sa 102-101 bili domaći Miami Heat, a pobjedu im je donio Dwyane Wade koji je pogodio koš 5,9 sekundi prije kraja.

ODLIČNA UTAKMICA DARIJA ŠARIĆA I PORAZ PHILADELPHIJE: Redick promašio tricu za pobjedu, novi triple-double Jamesa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wade je postigao 27 poena, ali nijedan nije bio veći od toga posljednjeg. Naime, jedan od najboljih bek-šutera svih vremena u ovoj je utakmici nosio tenisice na kojima je pisalo ime jednog od učenika ubijenih u pucnjavi u američkoj srednjoj školi prije dva tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvao se Joaquin Oliver, a bio je veliki obožavatelj Wadea i posebno uzbuđen zbog njegovog povratka u Miami prije nekoliko tjedana. Pokopali su ga njegovom dresu i kultnoj 'trojci'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je 36-godišnji košarkaš saznao za to napisao je na Twitteru: "Ovo je Joaquin Oliver. Bio je jedan od onih 17 koji su tragično izgubili život srednjoj školi Douglas u Parklandu. Joaquin je bio jedan od mnogih uzbuđenih zbog mojeg povratka i jučer je bio pokopan u mom dresu. Zato mi samo ne ŠUTIMO i driblamo", aludiravši na izjavu novinarke Laura Ingraham koja je LeBronu Jamesu jednom prilikom poručila da se ne miješa u politiku već samo šuti i dribla.

Wade je noćas igrao veoma dobro i s u Oliverovu čast odigrao utakmicu kao iz svojih najboljih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike