Kad igra za Hrvatsku nema ga nigdje, a u Barceloni rastura

U ogledima 5. kola španjolskog košarkaškog prvenstva nije bilo iznenađenja. Real Madrid i Barcelona upisali su očekivane nove pobjede.

10.11.2013.
15:56
VOYO logo

Ante Tomić bio je sa 16 koševa najbolji strijelac Barcelone, koja je pred svojim navijačima u Blaugrani svladala Canarias 87:71. Hrvatski reprezentativni centar proveo je u igri 21 minutu, a njegova je statistika bila gotovo perfektna.

Pogodio je sedam od osam lopti za dva poena, oba slobodna bacanja, te upisao sedam skokova i tri asistencije. Da tako igra u reprezentaciji, i hrvatska bi na prvenstvima imala puno veće šanse za prave rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Hezonja postigao je dva koša za Barcelonu u 12 minuta igre. Šutirao je 0-1 dvice, 0-1 trice i 2-2 slobodna bacanja.

Real Madrid bez problema je pobijedio momčad Bruixa d'Or 111-63. Najbolji kod domaćina bio je Nikola Mirotić s 28 koševa i 10 skokova. Hrvatski reprezentativac Dontaye Draper ubacio je tri poena u devet minuta na parketu u sastavu ''kraljeva''. Pogodio je jedinu tricu koju je ispalio, te upisao jedan promašaj za dva poena. Imao je dvije asistencije i tri osvojene lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/3i3TwCw9ryU

Za potez dana, a vjerojatno i potez godine pobrinuo se Felipe Reyes. Četiri desetinke prije kraja prvog poluvremena, pri vodstvu svoje momčadi 51-28, dugu loptu izbačenu ispod vlastitog koša Reyes je uspio uhvatiti i s lijevog krila leđima okrenut košu proslijediti je kroz mrežicu. Jasno da je ovaj genijalan potez izazvao oduševljenje svih njegovih suigrača i navijača...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid – Bruixa d'Or 111-63 Barcelona – Canarias 87-71 Valladolid – Laboral Kutxa 58-87

Redoslijed: 1. Real Madrid 5-0, 2. Barcelona 5-0, 3. Gran Canaria 4-0, 4. Valencia 3-1, 5. Zaragoza 3-1, 6. Unicaja 3-1...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo