Senzacionalna vijest: Jedan od najbogatijih Hrvata ima veliki plan za EP?!

Nakon što će Ukrajina po sve sudeći zbog situacije u zemlji izgubiti domaćinstvo Eurobasketa 2015., FIBA je počela tražiti zamjenu.

21.3.2014.
20:56
VOYO logo

U utorak je dogovoren sastanak na kojem će ministar Željko Jovanović ugostiti predstavnike KHS-a koji će mu prezentirati cijeli projekt iza kojeg stoji ni manje ni više nego Emil Tedeschi, vlasnik KK Cedevite i predsjednik uprave Atlantic Tradea, doznaju Sportske novosti.

"Prva ministrova reakcija je pozitivna", rekao je pomoćnik ministra Pero Skansi i nadodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarat ćemo o financijskoj konstrukciji i vidjeti tko bi mogao biti u Organizacijskom odboru. Optimizam nudi i podatak da su u projekt od prvog koraka uključene i privatne tvrtke. Hrvatska ima dvorane 21. stoljeća, sjajnu prometnu povezanost i treba vidjeti način na koji će se namaknuti potrebni novac za organizaciju. Iznos od osam milijuna eura zvuči ogromno, i prvi dojam izaziva oprez, ali primjer iz Slovenije pokazuje da se može i zaraditi novac, da EP nije samo trošak."

Hrvatski košarkaši su oduševljeni idejom, te naglašavaju kako bi kao domaćini imali izgleda napokon doći čak i do odličja. Prilika je to koju Hrvatska ne smije propustiti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo