TUŽAN DAN / Strašna vijest za hrvatski sport. Preminuo je Maro Perak, jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca u povijesti

Image

Svojevremeno se borio s velikanima poput Jana Blachowicza, Jeffa Monsona, Nikite Krylova, a prije 11 godina pobijedio je i legendarnog Boba Sappa

27.7.2022.
15:42
VOYO logo

Čelni čovjek dubrovačkog Gladijatora i legendarni hrvatski MMA borac, Maro Perak (26-8-1), preminuo je u 40. godini života. Perak je bio jedan od naših najuspješnijih MMA boraca i s njim su trenirale neke od najvećih aktualnih zvijezda poput Ante Delije i Antuna Račića.

Svojevremeno se Perak borio s velikanima poput Jana Blachowicza, Jeffa Monsona, Nikite Krylova, a prije 11 godina pobijedio je i legendarnog Boba Sappa. U Dubrovniku je organizirao borilačke priredbe "Noći Gladijatora".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi poraz u karijeri nanio mu je, danas slavni UFC-ov borac Jan Blachowicz, na eventu KSW 10. Perak je započeo kao džudaš i redovito je osvajao medalje na državnim prvenstvima. Posljednju borbu u karijeri odradio je 2017. godine, kada je izgubio od Nikite Krylova tehničkim nokautom.

Perak je preminuo u svega dva mjeseca prije 40. rođendana, nakon što mu je iznenada pozlilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo