MIRKO SE NA POBJEDI ZAHVALIO SINOVIMA I PORUČIO: / 'Drago mi je što sam opet ovdje'

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Nakon ekspresne pobjede nad Hyun Man Myungom u nedjelju na Rizin Grand Prix TOP 16 eventu, Mirko Filipović uzeo je mikrofon u ruke i zahvalio se svima.

25.9.2016.
13:48
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

"Nemate pojma koliko mi je drago što sam opet ovdje. Pozdravljam svoje fanove koji su ovdje sa mnom, navijače i sinove Ivanu i Filipu koji doma koji gledaju borbu. Puno pozdravljam i dva navijača iz Hrvatske koji su me došli bodriti ovdje", kazao je Cro Cop u japanskoj Saitami nakon borbe.

Mirko se s 43 godine drugi put vratio iz mirovine nakon godinu i pol dana pauze. Odmah je izazvao šou. Myunga je brzopotezno riješio "gušenjem" i plasirao se u četvrtfinale, a onda izazvao Wanderleya Silvu na borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SPEKTAKULARNI POVRATAK

Brazilski MMA veteran prihvatio je izazov, ali borba odmah i nije službeno potvrđena, iako su se vodili live pregovori s predsjednikom Rizina Takadom.

Ali kroz sustav bi se ova dva borca koja su smještena u drugačijim ždrijebovima, mogla naći na finalnom turniru najbolje četvorice, odnosno u finalnoj borbi za Rizinog Grand Prix naslov, na Staru godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo