BRUTALNI HIGH-KICK KAKAV UFC VEĆ DUGO NIJE VIDIO: / Malo je bilo onih koji su mu davali ikakve izglede, a on ih je sve - iznenadio!

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Bilo je malo onih koji su Madgeu davali izglede u Kanadi za pobjedu u borbi

29.10.2018.
16:20
Screenshot: Twitter
VOYO logo

UFC Fight Night u Monctonu koji se održao proteklog vikenda, ponudio je mnoštvo lijepih i atraktivnih poteza, a najspektakularniji potez priredbe stiže nam iz uvodnih borbi eventa. Ugledni borilački portal MMAFighting javlja kako je Don Madge "probio svoje granice u UFC debiju" i stigao do osme profesionalne pobjede (8-3-1).

POGLEDAJTE KRVAVU UFC BORBU OEZDEMIRA I SMITHA: Pobjednik je bio toliko umoran da nije mogao ni proslaviti

Pritisnuo Tea Edwardsa i završio ga

U drugoj rundi borbe Madge je pritisnuo Tea Edwardsa (6-2) uz ogradu, plasirao prvo lijevi high-kick koji mu nije prošao, a onda promijenio nogu, plasirao desni koji je odjeo ravnu u protivnikovu glavu. Edwardsa se samo srušio na pod i priča je bila riješena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševio u 'Dana White Contender Seriesu'

Inače, bilo je malo onih koji su Madgeu davali izglede u Kanadi, koeficijenti kladionica na njegovu pobjedu kretali su se uoči borbe oko 5,00. Ako se pitate zašto je Edwards bio toliki favorit protiv Madgea, odgovor vjerojatno leži u činjenici da je oduševio u "Dana White Contender Seriesu" gdje je za samo 28 sekundi u lipnju ove godine nokautirao Austina Tweedyja svoju petu pobjedu za redom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo