KHABIB UOČI JEDNE OD NAJVAŽNIJIH BORBI U KARIJERI SPOMINJAO MIOČIĆA: / 'Baš sam danas rekao Cormieru gdje je pogriješio...'

Image
Foto: Profimedia

Nije se borio preko godinu dana

22.10.2020.
17:14
Profimedia
VOYO logo

U subotu navečer sve MMA zaljubljenike čeka spektakl. Na rasporedu je UFC 254 priredba na kojoj je glavna borba večeri ona između KhabibaNurmagomedova i Justina Gaethjea. Ulog je naslov prvaka u lakoj kategoriji. Na konferenciji za novinare Khabib je govorio o razlici između dagestanskog stila hrvanja i američkog.

"Mislim da postoji velika razlika. Svjestan sam ja da on zna hrvati, ali hrvati 25 minuta? Baš sam danas rekao Cormieru - kad si se borio posljednji puta sa Stipom Miočićem, zgrabio si jednom njegovu nogu, srušio ga, no brzo ste se vratili na noge. I to je bilo to, završio si. Sve ostale minute proveli ste na nogama. No, velika je razlika između mene i DC-ja. Pokušam li srušiti Gaethjea jednom i on pokaže dobru obranu, ja ću to nastaviti raditi čitavu noć. To je velika razlika između američkog i dagestanskog hrvanja", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nurmagomedov je u karijeri upisao 28 pobjeda, bez ijednog poraza i neodlučene borbe. Posljednji put borio se 7. rujna prošle godina kada je slavio protiv Dustina Poiriera. Nakon toga trebao je odraditi dugonajavljivani meč s Fergusonom, ali je na koncu zbog izbijanja pandemije koronavirusa ona otkazana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo