PUT OD DEBIJA DO PRILIKE ZA ULAZAK U POVIJEST: / Objavljen video McGregora koji će vas nadahnuti

Image
Foto: Screenshot: Facebook
12.11.2016.
9:45
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Ovog vikenda, uz Rondu Rousey najveća UFC zvijezda Conor McGregor, na UFC 205 eventu (priredba će sačinjavat čak tri borbe za titulu, kao i nekoliko njih iz kojih bi mogli dobiti iduće izazivače) imati priliku ugrabiti i onaj u lakoj kategoriji te time ući u povijest kao prvi borac koji je u UFC-u paralelno držao dvije titule.

KAOS NA UFC 205 PRESICI: McGregor kasnio, oteo Alvarezu pojas prvaka i napao ga stolicom

Spektakularna MMA subotnja večer

Kako je borba za naslov između njega i aktualnog UFC prvaka Eddieja Alvareza glavna borba spektakularne MMA subotnje večeri u Madison Square Gardenu, UFC je izbacio video o McGregoru koji kronološki sačinjava njegov put od nastupa izvan UFC-a, preko najznačajnijih trenutaka koje je ostvario u oktogonu do eventa u New Yorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je jasno prikazano u ovom dvominutnom videu koji nam svima može poslužiti kao nadahnuće. Jer, McGregorova sportska priča je zaista puna nadahnuća.

Od debija, preko predstavljanja u UFC-u do osvajanja pojasa u perolakoj kategoriji

U ožujku 2008. godine je imao profesionalni debi, pet godina kasnije se predstavio na najvećoj svjetskoj MMA pozornici, 2015. je zaključio osvajanjem pojasa u perolakoj. I sad je pred vratima raja, pred vratima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo